Hilversum,
01
december
2016
|
08:20
Europe/Amsterdam

EKDOM IN DE OCHTEND IS KLAAR VOOR DE KERST

GLÜHWEIN, KERSTLAMPJES EN ONTBIJT VAN DE BBQ TIJDENS TWEEDE EDITIE VAN GERARD EKDOMS WINTERFEEST

Kerst staat voor de deur en omdat Gerard Ekdom gek is op de wintermaanden organiseert hij voor het tweede jaar op rij een winterfeest zoals je er alleen maar van kunt dromen: Ekdoms Winter BBQ 2016. Op vrijdag 16 december is Ekdom in de Ochtend te horen vanaf de Parade in Den Bosch. Het plein is omgetoverd tot een winterwonderland met kerstlampjes, glühwein en livemuziek. Welke artiesten er bij Gerard langskomen om op te treden én een vorkje van de BBQ mee te prikken maakt hij de komende weken in zijn radioshow bekend. Ekdoms Winter BBQ is vrijdag 16 december live te horen van 6.00 tot 9.00 uur bij BNN-VARA op NPO Radio 2.

Wil jij deze uitzending met overheerlijk ontbijtje van de BBQ, kerstbomen, vuurkorven en een warme winterse sfeer ook bijwonen? Dat kan! Het evenement gaat na de uitzending nog tot 11.30 uur door. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van Ekdom in de Ochtend. 

Gerard heeft al veel zin in zijn grote winterfeest: “Het is weer zover, the most wonderful time of the year breekt aan en die vieren we dit jaar met een tweede spectaculaire editie van Ekdoms Winter BBQ! Nu al een griller!” Naast de live optredens van verschillende artiesten neemt Gerard zelf ook plaats ook de achter de draaitafels. Bezoekers van Ekdoms Winter BBQ zitten dus hoe dan ook muzikaal gebakken!

Ekdoms Winter BBQ 2016
Vrijdag 16 december, De Parade in Den Bosch
Aanvang: 6.00 uur, entrée: 5 euro
Live uitzending: 6.00 tot 9.00 uur bij BNN-VARA op NPO Radio 2
Meer info en kaartverkoop: nporadio2.nl/ekdomindeochtend