23
januari
2014
|
13:37
Europe/Amsterdam

EERSTE AKOESTISCHE CONCERT VAN SKUNK ANANSIE BIJ BNN

ACHTTIEN UNPLUGGED VERSIES VAN BESTAANDE NUMMERS IN ÉÉN SHOW

BNN doet verslag van An Acoustic Skunk Anansie – Live in London, het eerste volledige akoestische concert van de groep ooit. Deze registratie maakt al snel duidelijk dat Skunk Anansie, dat binnenkort twintig jaar bestaat, nog steeds weet te verrassen. Volgens leadzangeres Skin laat de show een volledig nieuwe kant van de band zien en zal het zelfs voor de echte fans lijken alsof ze de band voor het eerst horen. BNN Presents: An Acoustic Skunk Anansie – Live in London is zaterdag 25 januari om 00:20 uur te zien bij BNN op 3.

Puttend uit materiaal van alle vijf studioalbums en bijgestaan door een strijkkwartet, extra gitarist en achtergrondzangeres is An Acoustic Skunk Anansie – Live in London een memorabel verslag van een magische avond. Een momentopname van een iconische band op de toppen van haar kunnen. Het schitterende openingsnummer Brazen (weep), het funky Charlie Big Potato en de verrassende cover You Do Something To Me van Paul Weller laten de veelzijdigheid van de band horen. ‘Het publiek was voor de verandering eens niet los aan het gaan maar luisterde echt geconcentreerd,’ aldus Skin.

Eerder was Skunk Anansie te gast in het BNN-programma That's Live van Eric Corton op 3FM. Dat is te terug te luisteren en te zien op thatslive.bnn.nl.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnnvara.nl