Hilversum,
04
oktober
2017
|
14:39
Europe/Amsterdam

EEN DAGELIJKSE PORTIE REISSNACKS IN 3 OP REIS MIDWEEK

FILEMON WESSELINK, GWEN VAN POORTEN, LEX UITING, MAURICE LEDE, NIENKE DE LA RIVE BOX, EMMA WORTELBOER, KAJ VAN DER REE EN SAHIL AMAR AISSA REIZEN NAAR DE TOFSTE BESTEMMINGEN

Vanaf maandag 16 oktober wordt in 3 op Reis Midweek de nodige reisinspiratie de huiskamer ingeslingerd. In dit dagelijkse reismagazine wordt een nieuw reisavontuur van een BNNVARA-presentator afgewisseld met de mooiste fragmenten van reisprogramma’s uit binnen- en buitenland. Roadtrips, de Méditerranée, adrenaline in de Zwitserse bergen en culinaire paradijzen, het beste van dit alles beleef je mee in 3 op Reis Midweek. Waar in het reguliere 3 op Reis op zondag wekelijks twee nieuwe reizen worden gemaakt, is er bij Midweek dagelijks een lekkere mix te zien van nieuwe bestemmingen, gecombineerd met oude vertrouwde 3 op Reis-items en inspiratie van onze buitenlandse collega’s van onder andere Vice en BBC. Dit alles verpakt in een wekelijks nieuw thema. 3 op Reis Midweek is vanaf 16 oktober, van maandag tot en met donderdag, te zien om 19.50 uur bij BNNVARA op NPO 3.

In de eerste vier afleveringen van 3 op Reis Midweek staat Noord-Europa centraal. Gwen van Poorten reist naar Noorwegen en start haar trip in Oslo: de snelst groeiende stad van Europa. Ze bezoekt middenin de stad een drijvende sauna, duikt de Noorse fashionscene in en eet een hapje in een driesterrenrestaurant. Haar droom gaat in vervulling tijdens een husky tour door de bergen en ze overwint haar angsten op een 60-meter hoge skischans. ‘De Noren zijn volgens onderzoek de gelukkigste mensen op aarde. Ik ben gaan uitzoeken waarom dat zo is. Wat daar in ieder geval flink bijdraagt aan een goede dosis geluk is de natuur en de ruimte, ze hebben alles goed voor elkaar.’

Tussendoor blikken we terug op Floortjes zoektocht naar het Noorderlicht en zien we Dennis in Estland de adrenalinekraan opendraaien. Onze Noorse collega Ivar Berglin van Vice is in Zweden, in het enige Viking café ter wereld.

Gedurende de hele uitzending kunnen kijkers live hun eigen vakantiefoto's delen via instagram. Posten in een DM naar @3opreismidweek of met #3opreismidweek.

download
BNNVARA_3OPREISMIDWEEK_najaar2017_PROMO_WEEK1