31
januari
2013
|
14:06
Europe/Amsterdam

EEN BOMVOLLE AVOND MET ROBBIE WILLIAMS BIJ BNN

CONCERT TAKE THE CROWN NU AL TE ZIEN OP TV

Robbie is na zes jaar weer helemaal terug! En dat viert BNN op zaterdag 2 februari met een avond vol Robbie Williams. De avond wordt afgetrapt om 20.50 uur met de documentaire A Night In With Robbie Williams. Hierin praat goede vriend, acteur en comedian James Corden over Robbie zijn carrière, liefdesleven en het vaderschap. Ze praten over hoogte- en diepte punten en kijken ze samen naar een aantal grote gebeurtenissen in Robbies leven. Na de docu is het tijd voor de registratie van het Take The Crown concert dat Robbie Williams heeft gegeven in de Londense O2 Arena. Hij speelt de zaal plat met klassiekers als Let Me Entertain You en Millennium, maar natuurlijk ook zijn nieuwste hit Candy. Robbie Williams Take the Crown is zaterdag 2 februari om 22.05 uur te zien bij BNN op 3.

Robbie Williams over de Take The Crown tour: ‘Na de Take That reünie - een onderbreking van mijn carrière die me nieuwe energie heeft gegeven - wilde ik terugkomen met een enorm solo album. Mijn belangrijkste doel was om hits te schrijven. Ik heb er heel veel zin in.’

Met een hightech podium dat aan alle kanten kan uitschuiven entertaint Robbie Williams tijdens Take The Crown duizenden fans. De decors wisselen om de haverklap en staan op een gegeven moment zelfs in brand. Robbie is het stralende middelpunt van een gigantische kroon die uit de grond omhoog komt. Zijn stem kraakt misschien iets meer dan vroeger, maar gelukkig is zijn rotsvaste zelfvertrouwen nog volop aanwezig.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Nadya Sastrohardjo, tel: 035-6268949