15
februari
2016
|
18:15
Europe/Amsterdam

EDDA WITSEN WINT BIJ FRANK

Edda Witsen wint de titel: 'De Leukste Helpdeskmedewerkers van Nederland'. Dat besloten de luisteraars van Frank van der Lende vanmiddag in het programma Frank<3 van BNN op NPO 3FM. De drie finalisten van misschien wel “de leukste zoektocht ooit” waren vanmiddag in de studio en kregen nog één keer het vuur aan de schenen van een lastige klant. Volgens de luisteraars kwam Edda, die bij Stalling 31 werkt, het leukst en meest vriendelijk uit de strijd en mag zich nu een jaar lang 'De Leukste Helpdeskmedewerkers van Nederland' noemen. Niet alleen dat, ze mag ook de telefoontjes opnemen van alle luisteraars die met vragen zitten tijdens een uitzending van Frank<3 én wint de Gouden Telefoon Award! Frank<3 is elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM.

Frank is blij met de keuze van de luisteraars: "Edda, een ervaren rot van 51 jaar. Ik verheug me nu al dat ze hier twee uur lang in de studio zit!"

Frank belde de afgelopen twee weken iedere dag met een leuke helpdeskmedewerker in zijn programma Frank<3. En wat bleek: Alle tien de kandidaten van de Leukste Helpdeskmedewerker van Nederland waren fantastisch, vrolijk en goed gemutst. De drie finalisten kregen de meeste stemmen van de luisteraars via de stemsite.

Voor meer informatie over de deelnemers en de wedstrijd, check de website!

Voor meer informatie:
Maryam Sebbar, BNN-VARA afdeling Communicatie, maryam.sebbar@bnnvara.nl of (088) 6766444.