15
oktober
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

DWDD PRESENTEERT vier nieuwe afleveringen van “DWDD SATURDAY NIGHT: De muziekavond van …….”

In oktober en november presenteert De Wereld Draait Door een nieuwe reeks van vier afleveringen van “DWDD Saturday Night: De muziekavond van….”. In deze nieuwe serie stellen De Jeugd Van Tegenwoordig, Shirma Rouse, Leona Philippo & Berget Lewis, Triggerfinger en Racoon hun ideale muziekavond samen. De avonden worden gepresenteerd door Giel Beelen.

Giel:"Zo lekker om met muzikanten over muziek te praten! Ik ben heel blij met deze topgasten. Echt uit alle hoeken; soul, hiphop, rock en pop zijn vertegenwoordigd. En het is juist ook leuk de andere kant van de artiesten te zien. De liefde van Freddy (Vjèze Fur) voor Whitney Houston bijvoorbeeld, dat is toch goud!" In februari waren de eerste twee muziekavonden te zien onder de titel “DWDD SATURDAY NIGHT: De muziekavond van …”. In deze uitzendingen waren het Langs de Lijn-duo Hugo Borst en Henry Schut en de barbiers van Schorem te gast. De Volkskrant noemde de avond met het Langs de Lijn-duo subliem. Het NRC plaatste Saturday Night in de Top 5 beste programma’s van januari en februari.

Ook in deze nieuwe reeks stellen de gasten aan de hand van videoclips, live concerten, interviews, fragmenten uit TV-programma’s, muziekdocumentaires en speelfilms hun ideale muziekavond samen. In de uitzendingen zijn ook live optredens te zien van bands die speciaal door de gasten zijn uitgenodigd.

‘De Muziekavond van Shirma Rouse, Leona Philippo & Berget Lewis’
Uitzending op zaterdag 25 oktober om 20.55 uur bij de VARA op NPO 3.

‘De Muziekavond van De Jeugd Van Tegenwoordig’
Uitzending op zaterdag 1 november om 21.00 uur bij de VARA op NPO 3.

‘De Muziekavond van Triggerfinger’
Uitzending op zaterdag 8 november om 21.00 uur bij de VARA op NPO 3.

‘De Muziekavond van Racoon’
Uitzending op zaterdag 15 november om 21.05 uur bij de VARA op NPO 3.

Zie ook: dwdd.vara.nl