23
november
2015
|
15:10
Europe/Amsterdam

DWDD PRESENTEERT: EXCLUSIEF OPTREDEN KENSINGTON

Kensington, de grootste Nederlandse band van dit moment, geeft op maandag 23 november een exclusieve showcase in De Wereld Draait Door. De band is aanstaande maandag te gast in De Wereld Draait Door om te praten over het succesvolste jaar uit hun bestaan. Het jaar waarin ze hun Rivals-tour afsluiten met twee concerten in de Ziggo Dome die binnen no time waren uitverkocht.

DWDD is trots dat de band naar de studio komt en maakt voor één keer een uitzondering: de piepkleine DWDD studio wordt halverwege het gesprek verruild voor het Westergastheater. In het theater, pal naast de studio, zal Kensington een exclusief mini concert geven. Het eerste nummer van het optreden is live te zien in DWDD, de rest is te volgen via een live-stream op www.dwdd.nl/kensington. Kaartjes voor het concert zijn te verkrijgen via www.tvtickets.nl.

Kensington bracht tot nu toe drie albums uit: Borders, Vultures en Rivals. Rivals kwam bij de release meteen op nummer 1 binnen in de albumlijsten en leverde vijf succesvolle singles op. Eén jaar na de release stond het album opnieuw op nummer 1. De band stond de afgelopen jaren op alle grote Nederlandse festivals en speelde shows in onder andere Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kensington is winnaar van zes 3FM Awards en drie MTV Europe Music Awards voor Best Dutch Act.