16
april
2015
|
13:24
Europe/Amsterdam

DUNCAN STUTTERHEIM TUSSEN DE OLIESJEIKS IN VALERIO INTERNATIONAL

VALERIO ONTMOET DUNCAN IN DUBAI OP DE EERSTE OUTDOOR EDITIE VAN SENSATION

In de vierde aflevering van het nieuwe BNN-programma Valerio International deelt Valerio Zeno kippenvelmomenten met Duncan Stutterheim. Zij ontmoeten elkaar, nog voordat Duncan wist dat hij zou stoppen bij ID&T. In de rijke oliestaat Dubai zet Stutterheim met zijn team de eerste outdoor Sensation in de steigers. De vierde aflevering van Valerio International is maandag 20 april om 21.25 uur bij BNN te zien op NPO 3.

De Nederlandse grootste dance-ondernemer Duncan Stutterheim verwezenlijkt zijn droom in Dubai; een open-air versie van zijn wereldberoemde dance event Sensation. Hij laat Valerio zien hoe de voorbereidingen van het feest in zijn werk gaan. En hoe een oliesjeik last minute het gebruik van grote propaanflessen verbiedt waardoor het vuurwerkspektakel niet door dreigt te gaan. Duncan vertelt wat ID&T voor hem betekent en welke invloed de plotselinge dood van zijn broer Miles op zijn leven heeft gehad. “Ik heb ooit gekscherend tegen mijn broer Miles gezegd: als er ooit iemand komt voor honderd…!? En dat gebeurde. Uiteindelijk verkocht ik mijn bedrijf voor 100 miljoen dollar”, aldus Stutterheim.

In deze aflevering reist Valerio ook af naar Parijs en gaat op stap met Guillaume Philibert, oprichter van het wereldwijde baanbrekende schoenenmerk Filling Pieces. Hij bezoekt één van de hipste winkels ter wereld, Colette Style Design Art Food Paris. Voor Guillaume is dit een belangrijk verkooppunt. Valerio mag bij de Franse agent van Filling Pieces onder leiding van Guillaume zijn eigen vette sneaker ontwerpen.

In Valerio International bezoekt Valerio bekende en onbekende jonge Nederlanders die wonen en werken in het buitenland. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal erg succesvol in hun werk. Check de site.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA

Monique Rütter, 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl