27
augustus
2015
|
08:46
Europe/Amsterdam

DRIE BNN-PROGRAMMA’S VOOR EVA KOREMAN OP NPO 3FM

GIEL BEELEN EN EVA KOREMAN LEREN ELKAAR KENNEN OP DE RADIO

Eva Koreman is nog maar koud binnen bij BNN en kan meteen vol aan de bak met drie programma’s op NPO 3FM. De nieuwe BNN-dj krijgt twee eigen radioshows en gaat één programma met Giel Beelen maken. Eva en Giel hebben elkaar nog nooit gesproken, dus gaan elkaar volledig leren kennen op de radio. Hun programma wordt helemaal tijdens de uitzendingen opgetuigd; luisteraars mogen de titel, de terugkerende items en de onderwerpen bepalen. Voor haar eigen programma’s heeft Eva eigenaardige invalshoeken, schaamteloze openheid en grappige spelletjes. Zo is er de ‘Coco Popshow,’ ‘Herhaal Het Woord’ en een ‘Goed Gesprek met Afrojack.’ Benieuwd wat dat allemaal is? Luister naar Eva op vrijdagnacht van 0:00 tot 3:00 uur en zaterdagavond van 21:00 tot 0:00 uur bij BNN op NPO 3FM. Eva en Giel zijn te horen op vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 uur.

Giel heeft erg veel zin om samen met Eva radio te gaan maken: ‘het voelt als een normale eerste date, zenuwachtig maar ook leuk! Ik ken Eva niet persoonlijk maar wel van de radio en daar vond ik haar zó goed. De vrijdagavond is vanaf nu van ons!’ Ook Eva kijkt uit naar de samenwerking: ‘Toen ik het idee voor het programma hoorde dacht ik: ‘Giel weet niet waar hij aan begint!’ Nu ik aan het idee gewend ben, ben ik vooral heel blij en trots om onderdeel te zijn van dit radio-experiment. Let’s go, Giel! Laten we samen met de 3FM-luisteraars eigenaardige radio gaan maken!’

Eva Koreman maakte deze zomer na vijf jaar Q-Music de overstap naar NPO 3FM. Sinds 2014 presenteerde ze samen met Joep Roelofsen haar eigen programma Joep & Eva. In 2011 is Eva genomineerd voor de Marconi Talent Award. In datzelfde jaar won ze de RadioBitches Award voor aanstormend talent. Ze heeft een Bèta-Gamma Bachelor Sociologie van de UvA op zak en drumde tot 2012 in haar eigen band.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Maxime van de Groep, 06-28272838, maxime.van.de.groep@bnnvara.nl