Hilversum,
17
januari
2019
|
09:59
Europe/Amsterdam

DRAMASERIE ‘OOGAPPELS’ OVER OUDERSTRESS EN PUBERLEED

Vanaf donderdag 24 januari bij BNNVARA op NPO 1

Sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: ga er maar aan staan als ouders van pubers. In de nieuwe BNNVARA-dramaserie ‘Oogappels’ volgen we vier verschillende gezinnen in een middelgrote Nederlandse stad. Hun kinderen zitten op dezelfde middelbare school. De ouders hebben allen zo hun eigen manier van opvoeden. Maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun oogappels heel hoog leggen: het leven moet vooral perfect zijn! ‘Oogappels’ is vanaf 24 januari tien weken lang op donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

De serie, geschreven door Roos Ouwehand, Frank Houtappels en Lex Passchier, is geregisseerd door Will Koopman, Antoinette Beumer, André van Duren en Zip Wertwijn en is van de makers van o.a. ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Divorce’.

De cast bestaat uit o.a. Bracha van Doesburgh (Fabie), Malou Gorter (Merel), Ramsey Nasr (Erik), Maryam Hassouni (Dina), Jeroen Spitzenberger (Tim), Eva Van der Gucht (Carola) en Mike Libanon (Marcel).

De inhoud van aflevering 1 op donderdag 24 januari:

Terwijl Fabie alle ballen in de lucht probeert te houden, bereiden Merel en Erik zich voor op de komst van zoon Chris. Op school wordt hard gewerkt aan de musical en Dina en Tim worden door de juf van hun zoon Max op het matje geroepen.

‘Oogappels’ is een coproductie van BNNVARA en Talpa Fictie BV.