30
juli
2015
|
15:59
Europe/Amsterdam

DOUWE BOB, HANDSOME POETS EN RONDÉ COVEREN ROZE HITS VOOR GAY PRIDE 2015

BNN-DJ FRANK VAN DER LENDE VAART MEE TIJDENS GAY PRIDE

Getoupeerd haar, vetkuiven, tattoo’s: het oog wil wat, maar het gaat natuurlijk vooral om de liefde voor de liefde op de boot van Frank <3. BNN-DJ Frank van der Lende vaart aanstaande zaterdag met zijn megagrote hart door de grachten tijdens de Amsterdamse Canal Parade om de liefde te verspreiden. Met speciale live-optredens van Douwe Bob, Rondé en Handsome Poets rockt Franks boot in het thema Rock ’n Roll Sailors. Naast deze muzikale vrienden van Frank <3 varen er ook collega’s en luisteraars mee.

Frank: “Ik ben trots als Nederlander en Amsterdammer dat wij de Gaypride zo uitgebreid vieren en nóg trotser dat ik met een eigen boot mee mag varen. Leve de liefde!”

Douwe Bob wist vorige week nog niet zeker of hij erbij kon zijn, maar inmiddels heeft hij laten weten zaterdag op de boot te staan. En hoe! Hij heeft zelfs speciaal voor deze gelegenheid zijn eigen versie van de roze kneiter I Will Survive van Gloria Gaynor gemaakt. De band Handsome Poets is ook van de partij en heeft het nummer Girls and Boys van Blur onder handen genomen. De band Rondé houdt het nog even spannend en laat zaterdag op de boot hun roze evergreen horen.

De boot van Frank <3 start zaterdag 1 augustus met dit spektakel om 13.30 uur tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Natuurlijk zal Frank hier verslag van doen op zijn Facebook en Twitter.

Frank<3 is elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM. Voor meer informatie over Frank<3 check je frank.bnn.nl of volg hem op Facebook of Twitter.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA
Maryam Sebbar, 088-6766080, Maryam.sebbar@bnnvara.nl