Hilversum,
27
september
2017
|
08:28
Europe/Amsterdam

DOMIEN ORGANISEERT HOUTEN KALVEREN GALA

KAJ VEN DER REE, MARIJE ZUURVELD EN QUINSDING IN JURY

We kennen allemaal het Gouden Kalveren Gala voor grote filmproducties uit de bioscoop of op televisie. Maar er wordt nog zoveel meer mooie videocontent gemaakt in Nederland! Daarom heeft Domien besloten om de mooiste, vetste en meest ondergewaardeerde video’s in het zonnetje te zetten. De állerbeste bekroont hij met de allereerste Houten Kalf Award. Zojuist maakte Domien bekend dat hij samen met een jury van professionele YouTubers bestaande uit Kaj van der Ree, Marije Zuurveld en juryvoorzitter Quinsding zal bepalen wie de prestigieuze award in ontvangst mag nemen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Houten Kalveren Gala, op dezelfde dag dat De Gouden Kalveren worden uitegreikt. Domien’s Houten Kalveren Gala vindt plaats in de studio opvrijdag 29 september tussen 07.00 uur en 08.00 uur, tijdens Domien - Jouw Ochtendshow bij BNNVARA op NPO 3FM.

Domien: ‘Er wordt zoveel toffe videocontent gemaakt in Nederland! Naar mijn mening zijn er te veel goede films met te weinig views. Die verdienen ook een podium. Deze award is voor alle ambitieuze filmmakers en acteurs die zichzelf over een tijdje zien shinen op de rode loper van het Nederlands Film Festival!’

Zelfgemaakte video’s kunnen nog steeds worden ingezonden via 3fm.nl/houtenkalf. Vanmiddag om 15.00 uur maken Domien en de juryleden via een livestream op Instagram (@Domien) bekend welke drie video’s genomineerd zijn voor het Houten Kalf. Vrijdagochtend betreden Domien en juryvoorzitter Quinty Misiedjan (Quinsding) in vol ornaat de studio om tijdens het Houten Kalveren Gala op feestelijke wijze de award uit te reiken aan de winnaar.

Alles rondom het Houten Kalf is ook te volgen via FacebookInstagram en Twitter.