Hilversum,
15
juli
2022
|
09:36
Europe/Amsterdam

DOLF JANSEN BEZOEKT FESTIVALS IN NIEUW NPO RADIO 1 ZOMERPROGRAMMA ‘JANSEN VIERT VAKANTIE’

Deze zomer trekt Dolf Jansen met zijn microfoon door het land naar verschillende festivals in het nieuwe NPO Radio 1 programma ‘Jansen Viert Vakantie’. Hij gaat langs in Amsterdam, Brielle, Sneek en Den Bosch om de sfeer te proeven bij plaatselijke festiviteiten met allerlei gasten. Met theatermakers blikt hij vooruit op het komende culturele seizoen, met het publiek wordt een heuse quiz gespeeld en er is livemuziek van lokale muzikanten. Luister ‘Jansen Viert Vakantie’ op zondag 24 juli van 21.00 uur tot 23.00 uur bij BNNVARA op NPO Radio 1, daarna elke zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Dolf: ‘Het is heel bijzonder om deze zomer de intieme sfeer van radio mee te nemen naar festivals. Festivals trekken mij vanwege de sfeer, de energie, de muziek en de mensen die je tegenkomt. Ik hoop de luisteraars dit ook thuis te laten voelen.’

‘Jansen Viert Vakantie’ komt naar Kwaku Festival Amsterdam, Brielle Blues in Brielle, Sneekweek in Sneek en Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Publiek is van harte welkom om de uitzending live bij te wonen. Dijkstra & Evenblij Ter Plekke gaat met een korte zomerstop en is na ‘Jansen Viert Vakantie’ weer terug.