31
januari
2013
|
15:00
Europe/Amsterdam

DOE MAAR KIEST BNN VOOR EERSTE DOCUMENTAIRE OOIT OVER DE BAND

PATRICK LODIERS INTERVIEWT MEEST SUCCESVOLLE NEDERLANDSE BAND OOIT

De bandleden van Doe Maar hebben BNN de eer gegeven om voor het eerst sinds hun bestaan een documentaire over de band te maken. Patrick Lodiers gaat met Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jan Hendriks op tournee en vraagt ze alles over hun muziek, de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de hysterie, en het afscheid. Na 28 jaar wachten vertellen ze alles wat je over Doe Maar zou willen weten. De documentaire ‘Doe Maar: Dit Is Alles’ zal vanaf oktober te zien zijn.

Interviewer Patrick Lodiers: ‘Het is onwaarschijnlijk, maar ik mag mee op tournee met mijn helden van vroeger…Maar vooral: ik mag ze alles vragen over vroeger, en zo de eeuwige magie van Doe Maar ontrafelen en herbeleven!’. Henny Vrienten: ‘Ik vind het zelf leuk om het verhaal ook eens van een afstand te zien en helemaal fantastisch dat BNN dit doet’.

De documentaire ‘Doe Maar: Dit Is Alles’ gaat over een band én een tijdperk. Doe Maar was één van de eerste popbands die in het Nederlands durfde te zingen en wist met hun muziekstijl reggae, het publiek in het hart te raken. ‘Dit Is Alles’ wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pieter van Huystee Film. De regie is in handen van Martijn Nijboer.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl