19
november
2013
|
16:00
Europe/Amsterdam

DERDE SEIZOEN VAN GOD LOS GAAT LOS BIJ BNN

EERSTE AFLEVERING MET TIM HAARS, MICHIEL ROMEYN EN HANS KAZAN

Wie het breed heeft laat het breed hangen, is het motto van Frenk (Tim Haars) in de eerste aflevering van Van God Los van dit seizoen. In Dead Man’s Hand, geregisseerd door zijn broer Steffen Haars, is te zien dat dit heel wat problemen kan geven. Naast Tim Haars is er een flinke rij bekende namen voor deze aflevering gevonden: Jos Bakker, Henry van Loon, Michiel Romeyn en debutant Lil’Kleine. Naast deze waslijst, tovert BNN ook nog Hans Kazan uit de hoge hoed. De goochelaar heeft een cameo en verschijnt aan de pokertafel. Ook Theo Maassen, Willem de Bruin, Dragan Bakema, Susan Visser, Angela Schijf, Cees Geel, Victor Reinier, Lange Frans en Pierre Bokma hebben een rol in een van de afleveringen van het derde seizoen van Van God Los. Van God Los III is vanaf 24 november iedere zondag om 21.20 uur te zien bij BNN op 3.

Het was niet eenvoudig voor Tim in de huid van Frenk te kruipen: 'De grootste uitdaging voor mij was het Amsterdamse dialect en het afvallen voor deze rol. We hebben geprobeerd om echt een karakter neer te zetten. Ik denk dat comedy en drama dicht bij elkaar staan. Uiteindelijk moet het verhaal je pakken en moet je de realiteit die je ziet geloven.' Hans Kazan over zijn acteerdebuut: ‘Ik vond het een waanzinnig gave ervaring om als acteur mee te doen aan de serie “van God los”. Dat smaakt naar meer!’In deze eerste aflevering pleegt Frenk een succesvolle overval, maar in plaats van zich gedeisd te houden laat Frenk het breed hangen. Als pokermaat Jeffrey (Jos Bakker) erachter komt hoe Frenk aan zijn geld is gekomen, denkt hij een mooi chantagemiddel in handen te hebben. Totdat Jeffrey zelf bedreigd wordt.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. In 2012 kreeg de serie een eervolle vermelding van de Nipkow-jury.

Van God Los wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.

Bekijk hier de trailer: http://youtu.be/YhMruX7ZjHY
Meer info over de serie is te vinden vangodlos.bnn.nl en facebook.


Voor meer informatie en beeldmateriaal:
BNN Communicatie
?
Claudia Siebe, tel: 035-6268919, claudia.siebe@bnn.nl