07
mei
2013
|
11:31
Europe/Amsterdam

DERDE SEIZOEN FEUTEN VOOR UITZENDING TE ZIEN IN MARATHON

VOLLEDIGE NIEUWE SEIZOEN FEUTEN IN PREMIÈRE OP AMSTERDAM SERIES WEEKEND

Wakker blijven stelletje kutfeuten! Het gloednieuwe seizoen Feuten is in één ruk te zien tijdens het Amsterdam Series Weekend. Nog voordat er ook maar één aflevering op tv is geweest! In een marathonvertoning van ruim vier uur in het Machinegebouw op cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam worden alle tien afleveringen achter elkaar vertoond. Feuten III is vanaf 26 augustus te zien bij BNN op 3 en al op vrijdagavond 24 mei vanaf 22.30 uur te zien tijdens het Amsterdam Series Weekend. Kaarten voor de marathon zijn te verkrijgen via de BNN-shop.

Mark Furstner, eindredacteur Drama BNN: ‘Feuten leent zich er perfect voor om in één keer door te kijken, samen met je vrienden, met een biertje erbij. Voor de die hard fans is dit dé kans om het nieuwe seizoen te zien voordat het op tv is. Het belooft een memorabele nacht te worden!’

In het derde seizoen van de dramaserie Feuten over het studentencorps van HSC Mercurius staat Bram Wagtmans op het punt zijn spullen te pakken en studentenhuis Ithaka te verruilen voor het echte hardwerkende bestaan. Voor een succesvolle start zal hij zich echter tegen zijn oude vrienden moeten keren. Naast Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck maken ook Victoria Koblenko en Robert de Hoog hun opwachting in het nieuwe seizoen. ?Alles over de serie en de cast is te vinden op de Feuten Facebook.

Amsterdam Series Weekend is een initiatief van Stichting Amsterdam Film Week en vindt plaats van 24 tot en met 26 mei. Meer info over alle series die er worden vertoond zijn te vinden op amsterdamseriesweekend.com.

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.


Wil je als pers aanwezig zijn bij deze viewing?

Meld je aan via thijs.verheij@bnn.nl

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl