10
september
2015
|
15:52
Europe/Amsterdam

DENNIS STORM IN DE VOETSPOREN VAN JAMES COOK IN NIEUW SEIZOEN 3 OP REIS

GERALDINE KEMPER, CHRIS ZEGERS, EVI HANSSEN EN DENNIS STORM GAAN DE WERELD OVER

De meeste zomerse vakantiegangers hebben hun koffers inmiddels uitgepakt, maar de tassen van onze 3 op Reis-presentatoren blijven het hele jaar ingepakt! Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen maken voor BNN’s 3 op Reis ook dit seizoen veel bijzondere reizen. Dennis laat zich inspireren door de ontdekkingsreiziger James Cook. Vanuit Cook's geboorteland Engeland waaiert Dennis uit naar Canada, Indonesië, Australië, Brazilië en natuurlijk de Cook Eilanden. Backpacker Geraldine vertrekt naar Peru, Berlijn en het backpack walhalla Laos en Chris maakt een rondreis door het land van de reizende zon om het moderne Japan te ontdekken. Daarnaast legt hij een prachtige route met de trein af in Mexico om hem naar het zonnige La Paz te brengen. Tot slot neemt de Vlaamse Evi je mee naar de Azoren en Zuid-Frankrijk. Een nieuw seizoen van 3 op Reis start zondag 13 september om 19.50 uur bij BNN op NPO 3.

Dennis trapt dit seizoen af in het Engelse Middlesbrough, de geboorteplaats van ontdekkingsreiziger James Cook. Hij treedt in de voetsporen van de kapitein door bijna 300 jaar later aan land te gaan op plekken waar zijn zeeheld vroeger ook aan land ging. Dennis: ‘Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe seizoen 3 op Reis. Ik mag de plekken bezoeken waar mijn held, James Cook, ooit aan land is gegaan.’

Naast het avontuur van Dennis is Geraldine te zien in de eerste aflevering van 3 op Reis. In de hoofdstad van Peru ontmoet ze lokale surfers die voor de juiste golven naar de kust gaan en maakt ze kennis met de eeuwenoude Inca cultuur. En dit is pas het begin, haar einddoel is Machu Picchu. Alle informatie over de uitzendingen en inspiratie voor je volgende reis zijn te vinden op de site.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 088-6766803, marloes.van.grotel@bnnvara.nl