17
januari
2013
|
15:24
Europe/Amsterdam

DENNIS EN VALERIO FRITUREN IN LIPOSUCTIEVET

KUN JE BITTERBALLEN BAKKEN IN BILLEN-, BENEN- OF BUIKVET?

Kun je een bitterballetje bakken in liposuctievet? Dat is de bezopen vraag die Dennis Storm en Valerio Zeno nuchter beantwoorden in de tweede aflevering van het BNN-programma Proefkonijnen. De presentatoren regelen bij een kliniek een zak afgezogen liposuctievet en gooien dat in de frituurpan om een bittergarnituurtje in te bereiden. Komen de bitterballetjes er lekker knapperig uit? En kun je het eigenlijk eten? Dennis en Valerio geven het antwoord maandag 21 januari om 21.30 uur in Proefkonijnen bij BNN op 3. Een voorproefje van het experiment check je hier alvast. Wil je er met je neus bovenop zitten in de studio? Dat kan! Meld je aan als publiek via proefkonijnen.bnn.nl.

De BNN-presentatoren kijken uit naar hun smaakvolle experiment. Valerio: ‘Een betere balansdag kan ik me niet voorstellen; zin in een kroketje? Dan lever je toch een stukje dij in.’ Dennis: ‘Het idee alleen al maakt mij kotsmisselijk, maar ik ben erg benieuwd of zo’n dikzakkenbal te eten is.’

In de tweede aflevering van Proefkonijnen verdiepen de boys zich nog verder in de wereld van de lekkernijen. Ze gaan aan de civet-kat-koffie! Dit is de meest exclusieve koffie in de wereld, en bestaat uit de poep van deze Aziatische kat. Kan het nog exclusiever? De proefkonijnen zoeken het uit door hetzelfde te proberen met de poep van tijgers, leeuwen, neusberen en apen. Bioloog Midas Dekkers is in de studio aanwezig om door te praten over hun onderzoek.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?

Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnn.nl