04
september
2012
|
16:03
Europe/Amsterdam

DE WEEK EN WERELD VAN FILEMON WESSELINK

FILEMON DEBUTEERT MET EIGEN RADIOPROGRAMMA

Hij steekt graag zijn neus in andermans zaken en wil overal een vinger achter krijgen. In een nieuw seizoen van De Week van Filemon werpt Filemon Wesselink zijn eigenzinnige blik op de belangrijkste gebeurtenis of het meest besproken nieuws van de afgelopen week. En zijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen. In de nacht van zaterdag op zondag krijgt Filemon zijn eerste eigen radioprogramma. In De Wereld van Filemon hoort hij Nederlanders die in het buitenland verblijven uit over datgene wat hem is opgevallen. De Week van Filemon is vanaf 11 september iedere dinsdag* om 21.50 uur te zien bij BNN op 3. De Wereld van Filemon is vanaf 16 september iedere zaterdagnacht van 01.00 uur tot 03.00 uur te horen bij BNN op Radio 1.

Het tv-seizoen start en daarmee beginnen ook weer de vele talentenshows op tv. In de eerste aflevering duikt Filemon in de wereld van de talentenjachten. Zo spreekt hij met Henny Huisman over een door hem bedacht talentenshow-format en zoekt hij bekende en onbekende deelnemers en juryleden op om hen uit te horen over het reilen en zeilen achter de schermen bij deze shows. Filemon: ‘Ik heb heel veel zin in een nieuw seizoen van De Week van Filemon. We gaan nu dieper op de onderwerpen in en ik vind het superleuk en interessant om me helemaal onder te dompelen in spectaculaire werelden. En dat ik radio mag gaan maken vind ik te gek. Het begon voor mij bij BNN met radio en nu heb ik mijn eigen programma op Radio 1. Dat is wat ik altijd al heb willen doen!’

Op deweekvanfilemon.bnn.nl vind je foto’s en info over de uitzending. Wil je er helemaal bovenop zitten? Volg Filemon dan op Facebook.

*In verband met Europees voetbal is er geen uitzending op 18 september, 2 en 23 oktober, 6 en 20 november en 4 december.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl