16
januari
2014
|
17:12
Europe/Amsterdam

DE SOCIAL CLUB UNDERCOVER BIJ REISBUREAU VOOR STROPERS

TIM HOFMAN REGELT MOEITELOOS EEN REISJE OM OLIFANTEN AF TE KNALLEN

Tim Hofman toont vanavond in het BNN-programma De Social Club aan dat er op de vakantiebeurs in Utrecht organisaties staan die reisjes verkopen waarin vakantiegangers een olifant kunnen afknallen. Na enig doorvragen laten meerdere Afrikaanse bureaus weten dat dit tegen betaling van een flink bedrag onder de toonbank geregeld kan worden. Op desocialclub.bnn.nl is een voorproefje van de undercoveractie van Tim te zien. De Social Club is iedere werkdag om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

Tim: ‘Spannend. Waar je normaal gerust een zonreisje Blanes op die beurs boekt, kon ik nu voor een stevig bedrag een paar weken lang olifanten kogels op de kop jassen. Niks voor mij, maar bizar dat het kan.'

In De Social Club boren Geraldine Kemper, Tim Hofman, Kraantje Pappie, Filemon Wesselink, Stephanie Louwrier, Frank Evenblij, Gwen van Poorten en Jelte Sondij hun complete netwerk van online vrienden aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen naar boven te halen. Als je de presentatoren volgt, dan hoor je automatisch bij club en kan er na een post of tweet zomaar een presentator met camera voor je neus staan. De presentatoren maken reportages over gebeurtenissen die ze fascineren en onderwerpen die trending zijn. Ook gaan ze op missie om antwoord te krijgen op de boeiendste vragen van de dag.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 0356268913, thijs.verheij@bnn.nl