29
januari
2013
|
13:31
Europe/Amsterdam

DE NATIONALE REISTEST BIJ BNN OP 3

FLOORTJE, DENNIS EN NICOLETTE TESTEN REISKENNIS VAN NEDERLAND

Waar ligt het reddingsvest in het vliegtuig? In welk land staat het hoogste gebouw ter wereld? En waar ga je naartoe als je via LAX naar CDG reist? In De Nationale Reistest gaan Dennis Storm en Nicolette Kluijver op zoek naar dé reisexpert van Nederland. Floortje Dessing zit op de stoel van deskundige om dieper op de vragen in te gaan. In de studio testen Playmate Ancilla Tilia, BNN-presentator Tim Hofman, dj Erik Arbores, KRO-presentator Ajouad el Miloudi, voetballer Andy van der Meijde, voormalig NOS-correspondente Marjon van Royen en Expeditie Poolcirkel-finalist Amanda Krabbé hun reiskennis. De Nationale Reistest is zondag 3 februari om 19.50 uur te zien bij BNN op 3.

Floortje Dessing: ‘Na 148 afleveringen 3 op Reis is er nu de De Nationale Reistest bij BNN. Zelf blijf ik niet snel thuis voor een quiz op tv, maar dit is even wat anders: een test met de meest uiteenlopende vragen die alles te maken hebben mijn mijn grote passie: reizen. Heel benieuwd wie zich de reiskenner van het jaar mag noemen.

In de studio gaan vijf publieksvakken de strijd met elkaar aan: cabinepersoneel, lange-afstandchauffeurs, 3 op Reis-fans, backpackers en costa-gangers. Kijkers thuis kunnen met hun smartphone of tablet live meedoen en maken daarmee kans op een wereldreis voor twee personen! Check alle info over meespelen en de kandidaten op reistest.bnn.nl. Schuilt er in jouw nog niet echt een globetrotter of wil je je gewoon supergoed voorbereiden? Kijk snel alle aflevering 3 op Reis terug via 3opreis.bnn.nl!


Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl