14
januari
2015
|
15:00
Europe/Amsterdam

DE NATIONALE IQ TEST 2015: BEN JE SLIMMER DAN JE PARTNER?

RUBEN NICOLAI EN SOPHIE HILBRAND TESTEN IQ VAN PARTNERS

Ben jij slimmer dan je partner? Dat is de vraag die centraal staat tijdens De Nationale IQ Test 2015. Acht BN’ers, het publiek en de kijkers thuis testen niet alleen hun eigen intelligentie, maar checken ook meteen of ze een knapper koppie hebben dan hun zaken-, liefdes- of vriendschappelijke partner. In de studio leggen Andy & Melisa van der Meijde (getrouwd), Edo Brunner & Arie Koomen (cabaretduo), Billy & Ruud (stelletje uit Utopia) en Louise en Martine Fokkens (tweelingzussen uit ‘Ouwe Hoeren’) hun IQ’s open en bloot naast elkaar. Meespelen thuis kan samen met je partner, maar natuurlijk ook als je in je eentje zit. De Nationale IQ Test 2015 wordt gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Ruben Nicolai en is live te zien op woensdag 21 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Is het dé manier om discussies aan de keukentafel voor eens en altijd uit de wereld te helpen of is het voor sommige stelletjes te confronterend? En is het eigenlijk wel zo erg als jouw IQ enorm verschilt van dat van je partner? Het zal hoe dan ook voor de nodige opschudding in huiskamers en in de studio zorgen, want één van beiden gaat zeer waarschijnlijk voortaan als slimste van het stel door het leven. In het publiek maken getrouwde partners, tweelingen, danspartners, beroepspartners en sportduo’s de test der testen.

Stelletjes, duo’s en singles thuis kunnen via live.bnn.nl meespelen met een tweede scherm. Of natuurlijk gewoon met pen en papier. Wil je alvast oefenen om je partner straks te slim af te zijn? Maak de test van vorig jaar op iqtest.bnn.nl.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie?

Thijs Verheij, tel: 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl