28
mei
2013
|
12:22
Europe/Amsterdam

DE LAMA'S DEZE HELE ZOMER TE ZIEN BIJ BNN

HERHALINGEN VAN DE IMPROVISATIESHOW OP TIJDSTIP DWDD

De Lama’s zijn de hele zomer dagelijks te zien bij BNN op 3! Iedere werkdag op het tijdstip van De Wereld Draait Door wordt een aflevering herhaald van BNN’s succesvolle improvisatieshow. Op veler verzoek, want De Lama’s zijn nog altijd mateloos populair; het YouTube-kanaal wordt nog steeds druk bezocht en op Uitzending Gemist staat de show al jaren in de Top 10 van meest opgevraagde programma’s. Om de vaste kijkers van DWDD even te laten wennen aan hun nieuwe daily trapt BNN de reeks af met de Lama-uitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk te gast is. De Lama’s zijn vanaf maandag 3 juni iedere werkdag, twaalf weken lang, om 19.30 uur te zien bij BNN op 3.

De Lama’s, wie is er niet groot mee geworden? Een hele generatie groeide op met de improvisatieshow en de spelers van toen zijn de grote sterren van nu. Patrick Lodiers: “Heel vaak vragen mensen mij: ‘wanneer komen De Lama’s terug? Heerlijk om nu te kunnen zeggen: ‘deze zomer!’. Daily Lama’s!”

In het BNN-programma De Lama’s improviseerden vier cabaretiers er lustig op los met spellen als De Dierenwinkel, De Allerslechtste Allertijden en Ik Wil Graag Zien. Presentator Patrick Lodiers probeerde de chaos samen met een BN’er te leiden vanachter een desk het publiek. De belangrijkste spelers waren Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Sara Kroos, Arie Koomen en Jeroen van Koningsbrugge. In de reeks die deze zomer wordt uitgezonden zijn afleveringen van alle negen seizoenen te zien.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl