Hilversum,
05
augustus
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

DE GIEL-MOBIEL NAAR OLYMPISCH DORP RIO

GIEL IN OLYMPISCHE SFEREN MET DE OLYMPISCHE BEELEN

Giels ochtendshow bij de VARA op NPO 3FM staat vanaf vrijdag ruim twee weken in het teken van De Olympische Beelen. Speciaal voor die gelegenheid keert de geliefde GIEL-Mobiel voor even terug. Tot 22 augustus gaat de roze telefoon van hand tot hand in het Olympisch Dorp in Rio en praat Giel iedere ochtend met één van onze sportvrienden en -vriendinnen. Vriend van het programma Jordi van de Bovenkamp nam de mobiel mee naar Rio en trapte de estafette vrijdagochtend in het programma af.

De wekker van Giel gaat tijdens De Olympische Beelen een paar uur eerder dan normaal. Iedere nacht volgt hij de prestaties van de Nederlandse Olympische sporters om vervolgens vanaf 6 uur uitgebreid verslag te doen. Zo worden de sportprestaties uit Rio iedere dag voor de luisteraars verwerkt in het nieuwe nummer van Dotan, 'Shadow Wind'. De compilatie is te horen in de uitzending of te bekijken op giel.vara.nl.

Giel met zijn Olympische Beelen is tot en met 22 augustus iedere werkdag te horen tussen 6.00 en 10.00 uur bij de VARA op NPO 3FM.