Hilversum,
29
december
2020
|
16:53
Europe/Amsterdam

'DE ANDERE OUDEJAARS' VAN JAN BEUVING EN PATRICK NEDERKOORN BIJ BNNVARA

366 dagen telt 2020. Dat is 5856 keer anderhalf uur. Eén van die anderhalve uren gebruiken cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn om die andere 5855 te duiden. In grappen, verhalen en liedjes. Jan en Patrick nemen, met Tom Dicke aan de vleugel, 2020 onder handen.

Het resultaat is 'De andere oudejaars', een voorstelling die tijdens de try- outs in november bejubeld werd door zowel pers als publiek. Helaas zitten de theaters weer dicht en hebben maar weinig mensen deze heerlijke voorstelling kunnen zien. Reden voor BNNVARA om de show te registreren en de kijker uit te nodigen om thuis te genieten van 'De andere oudejaars.'

'De andere oudejaars' is vanaf 1 januari online te zien via BNNVARA.nl/humor. De show wordt op 2 januari om 20.30 uur uitgezonden op NPO 2 Extra en op 9 januari om 23.00 uur op NPO 3.

Dagblad van het Noorden over 'De andere oudejaars': 'Doordacht gemaakt qua teksten en liedjes, lichtplan en toneelbeeld. Een echte voorstelling dus. […] De andere oudejaars is een briljant programma. Inventief, heftig, origineel, geestig.' (5 sterren)

Trouw over 'De andere oudejaars': 'De andere oudejaars' is perfect voor wie van ouderwets goede kleinkunst houdt. Snelle grappen over de actualiteit en scherpe politieke tirades ontbreken, maar dat voelt niet als gemis. Tegenover dergelijk standaardrepertoire plaatsen Beuving en Nederkoorn een treffende verbeelding van de tijdgeest, die ­afwisselend komisch en ontroerend is en geen moment verveelt.'