11
september
2014
|
16:09
Europe/Amsterdam

DAS COEN UND SANDER FEST: KLEIN, ABER FEIN! IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

BNN-DJ'S VIEREN ACHTJARIG BESTAAN VAN DE COEN EN SANDER SHOW GROOTS MET HUN LUISTERAARS

De Coen en Sander Show bestaat vandaag op de kop af acht jaar en dat vieren de BNN-dj's Coen en Sander weer met veel toeters, bellen en bierpullen. Samen met hun luisteraars zetten ze op 28 november de Heineken Music Hall op z’n kop met Das Coen und Sander Fest. "Klein, Aber Fein!" is het thema van dit jaar en daarmee zetten ze hun kleine radiovriendjes kaboutertje Dopflugel en kaboutertje Schweinn in de spotlight tijdens deze vijfde editie. Das Fest wordt een steeds groter begrip in Nederland sinds Coen en Sander het naar Nederland haalden. Van vijfhonderd bezoekers in 2010 tot ruim vierduizend in 2014! Donderdag 18 september start de kaartverkoop via coenensandershow.nl. Das Coen und Sander Fest: Klein, Aber Fein! is op 28 november vanaf 14:00 uur te horen bij BNN op 3FM en te volgen op 3FM.nl en 101TV.

De komende weken klimmen Coen en Sander veelvuldig in de telefoon om al hun muzikale vrienden te regelen. Vele artiesten haalden hun lederhosen en dirndl-pakjes al uit de kast. In eerdere edities kwamen onder andere Guus Meeuwis, Jan Smit, Kensington, Rowwen Heze en 2 Unlimited al langs. Coen: ‘Super toll om het achtjarig bestaan van De Coen en Sander Show opnieuw samen met onze luistervriendjes te mogen vieren!!’. Sander: ‘Zei je feest? Ik ga vast m'n lederhose uit het vet halen! EIN PROSIT!!’.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNNVARA Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl