27
november
2014
|
16:44
Europe/Amsterdam

DAS COEN UND SANDER FEST GEHTST LOS!

MET OPTREDENS VAN KRAANTJE PAPPIE, CHARLIE LOWNOISE & MENTAL THEO, JETT REBEL EN ANITA MEYER

Jahwol! Vrijdag 28 november geht es los in de Heineken Musical Hall! De vijfde editie van Das Coen und Sander Fest is met meer dan 5000 bezoekers ganz ausverkauft. Het thema dit jaar is Klein Aber Fein en de HMH is dan ook omgetoverd tot een groot Kabouterbos. Hier kunnen alle Niederländische kabouters uit hun dak gaan mit Kaboutertje Dopvleugel en Kaboutertje Swijn, en onder anderen Kraantje Pappie, Charlie Lownoise & Mental Theo, Jett Rebel en Anita Meyer. Das Coen und Sander Fest is op vrijdag 28 november vanaf 14.00 uur te horen bij BNN op 3FM en te volgen op 3FM.nl en vanaf 14.45 uur op NPO 101TV.

De twee kleinste vriendjes van De Coen en Sander Show, Kaboutertje Dopvleugel en Kaboutertje Swijn, hosten de middag en hebben de enige echte Marcelino Wunderlich, beter bekend als Ruben Nicolai, aus Deutschland laten overkomen om das Fest te presenteren. De ganz geile line-up garandeert een knalfest! Niet alleen Kraantje Pappie, Charlie Lownoise & Mental Theo, Jett Rebel en Anita Meyer zijn van de partij, maar ook Rowwen Heze, FeestDJRuud en Timmie Tirol blazen het dak er af. Coen en Sander zitten al klaar in hun Lederhosen, met kaboutermuts en hebben er zin in! Coen: “Ik kan niet beloven dat het klein is, maar wel fijn!” Sander heeft zijn snor laten staan en is het met Coen eens: “het zit snor!”?

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM. Voor meer informatie over De Coen en Sander Show check je coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, marloes.van.grotel@bnnvara.nl