Hilversum,
27
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

DAGELIJKSE REISAVONTUREN IN 3 OP REIS MIDWEEK

MAURICE LEDE, EMMA WORTELBOER, LEX UITING, VALERIO ZENO EN EVA KOREMAN BEZOEKEN DE TOFSTE BESTEMMINGEN

The summer is magic! BNN-presentatoren Maurice, Emma, Lex, Valerio en Eva pakken deze zomer hun rugzak om jou de meest avontuurlijke, zwoelste, mooiste en tofste plekken te laten zien. Dus heb je dit jaar geen lekkere zon-zee-strand vakantie om naar uit te kijken? Geen probleem, 3 op Reis Midweek creëert het ultieme vakantiegevoel gewoon bij jou in de huiskamer. Iedere werkdag brengt 3 op Reis Midweek een mix van de lekkerste bestaande reisprogramma’s uit binnen- en buitenland gecombineerd met nieuwe zomerse avonturen van één van deze vijf BNN-presentatoren. 3 op Reis Midweek is vanaf maandag 3 juli, iedere werkdag, 5 weken lang te zien om 20.00 uur bij BNN op NPO 3. 

In de eerste week bezoekt Maurice Lede de stad San Francisco, waar hij op zoek gaat naar de roots van de Summer of Love: San Francisco. Deze zomer is het vijftig jaar geleden dat in San Francisco honderdduizenden jongeren zich daar verzamelden om het verzet tegen de gevestigde orde te vieren. Emma Wortelboer gaat in week 2 ‘Back to Nature’ in de Schotse hooglanden. “Schotland haalde het beste in mij naar boven. Ik heb namelijk echt afgezien, maar het was tegelijkertijd zo waanzinnig mooi”, aldus Emma. Lex Uiting reist de derde week naar São Paolo om mee te feesten tijdens de grootste Gay Pride ter wereld. “Elk jaar komen er drie miljoen mensen feesten tijdens de grootste Gay Parade van de wereld in São Paulo en ik was daar gewoon bij. Verder laat ik je meegenieten van de vetste feesten over de hele wereld, precies in een midweekje”. Tenslotte laat Valerio Zeno zien hoe hij in Londen het thema ‘Love in the City’ invult en bezoekt Eva Koreman (in de laatste week) de mooiste stranden in het Spaanse Tarifa. 

3 op Reis Midweek is benieuwd naar jouw mooiste vakantiekiekjes. De hele uitzending kunnen kijkers live hun eigen vakantiefoto’s delen via Instagram:#3opreismidweek.