21
augustus
2013
|
14:32
Europe/Amsterdam

CREW WEGBEZUINIGD UIT DE WEEK VAN FILEMON

FILEMON WESSELINK FILMT ZELF HET LEVEN VAN INTERESSANTE BEKENDE NEDERLANDERS

De geldkraan gaat dicht en de publieke omroepen moeten bezuinigen. Filemon Wesselink heeft daarom besloten dat De Week van Filemon goedkoper moest. Hoe? Door dit nieuwe seizoen alles zélf te filmen. De eenmanscrew Filemon Wesselink trekt iedere week op met een andere bekende en interessante Nederlander, zoals Georgina Verbaan, Mart Smeets en Ronald Plasterk. Als een tweede schaduw volgt hij deze op de voet, wat een intiem en verrassend verslag oplevert. De Week van Filemon start op dinsdag 3 september om 21.50 uur bij BNN op 3.

In tijden waarin iedereen de broekriem aan moet trekken, voelt Filemon zich uitgedaagd om dit te vertalen naar een nieuwe insteek voor zijn programma: “Als er bezuinigingen zijn kan je in een hoekje gaan kniezen of juist gebruik maken van de beperking. Met dit programma hoop ik te bewijzen dat minder geld juist creativiteit kan aanwakkeren. Het is super dat er al heel wat interessante mensen hun medewerking hebben beloofd! Sorry cameraman François en geluidsman Anthony, ik heb heel wat jaren fijn met jullie samengewerkt, maar ik moet nu echt alleen verder.”

Naast De Week Van Filemon maakt Filemon Wesselink ook het Radio 1 programma De Wereld van Filemon. Hierin hoort hij Nederlanders die in het buitenland verblijven uit over datgene wat hem is opgevallen. Iedere zaterdagnacht van 01.00 tot 03.00 uur bij BNN op Radio 1.


Voor meer informatie: BNN Communicatie
Claudia Siebe, 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl