14
maart
2013
|
15:50
Europe/Amsterdam

CONCERT GOLDEN OLDIES IN CARRE NU AL UITVERKOCHT

BNN PRESENTATOR RUBEN NICOLAI TROTS OP ZIJN KOORLEDEN

BNN’s rockende Golden Oldies zijn al maanden bezig met repeteren om het voor hen onbekende rockrepertoire onder de knie te krijgen. Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending en dit had een run op de kaarten voor het concert in Koninklijk Theater Carré tot gevolg. Binnen enkele dagen was het Amsterdamse theater uitverkocht! Een trotse presentator en concertorganisator Ruben Nicolai: ‘Onze Oldies repeteren zo ontzettend hard. Hun hele ziel en zaligheid gooien ze in dit koor. Het is een beloning dat Carré zo snel is uitverkocht! Nu moeten we het nog gaan waarmaken op het mooiste podium van Nederland. Ik heb er vertrouwen en veel zin in!’. Golden Oldies is iedere zaterdag om 21:45 uur te zien bij BNN op 1.

In de komende uitzending zien we hoe Ruben Nicolai aan de Golden Oldies onthult waar zij op 7 april het rockconcert van hun leven gaan geven. De meeste koorleden zijn zelfs nog nooit in Carré geweest. De dames van Het Rustoord hebben in het grootste geheim een verrassing voorbereid voor de overige koorleden. Daarnaast meldt zich de verloren zoon Ben, één van de tenoren die eerder opstapte. Het koor mag besluiten of hij terugkomt.

In Golden Oldies stelt presentator Ruben Nicolai een koor van dertig bejaarde Hagenezen samen om toe te werken naar een knallend concert in Carré. Niks geraniums, deze koorleden blazen met hun rockmuziek alles en iedereen van het podium. Ze duiken voor meer dan 100% in dit voor hun misschien wel laatste grote avontuur. Maar dit alles niet zonder slag of stoot. Zijn deze 70-plus rockers bereid om het voor hen vreemde repertoire uit te voeren en zijn ze fysiek in staat alle repetities en optredens vol te houden? Aan Ruben zal het niet liggen. Hij gaat voor zijn koorleden door het vuur en start met het strikken van dirigent Robin Brock en een jonge ambitieuze rockband voor de muzikale begeleiding.

Golden Oldies is in opdracht van BNN geproduceerd door Blazhoffski. Voor meer informatie kijk op de Golden Oldies Facebook.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Marloes van Grotel tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl