10
december
2012
|
16:00
Europe/Amsterdam

COEN EN SANDER ZOEKEN MEEST IRRITANTE RADIORECLAME

SPA CITRON ‘CITRONEES’ EN RIJKSOVERHEID ‘DIT HOUDT NIET OP, NIET VANZELF’ KANSHEBBERS HOUTEN RECLAMEBLOK 2012

Welke radioreclame haalt het bloed onder je nagels vandaan of zorgt ervoor dat je nekharen rechtovereind gaan staan? Sommige reclamebureaus en adverteerders lijken te zweren bij het motto ‘hoe irritanter, hoe beter’. Met het Houten Reclameblok proberen Coen en Sander adverteerders aan te sporen tot het maken van luistervriendelijke spotjes. Op www.coenensandershow.nl kunnen luisteraars vanaf vandaag hun stem uitbrengen op de in hun ogen meest irritante reclame. Op vrijdag 14 december reiken de BNN-dj’s tijdens hun uitzending het Houten Reclameblok uit aan de makers van het vervelendste spotje.

De afgelopen week hebben luisteraars van De Coen en Sander Show de meest hinderlijke commercials op de radio kunnen nomineren. Tom de Ridder van MKB Brandstof, de reclame van Spa Citron waarin ‘Citronees’ wordt gepraat en ‘Heeeeey Peter!’ van KPN zijn enkele kanshebbers voor het Houten Reclameblok 2012. Coen: ‘Het is ongelooflijk. Het lijkt erop alsof er dit jaar een record aantal irritante spotjes zijn gemaakt voor de radio’. Sander: ‘Het houdt niet op, niet vanzelf!’. Het Houten Reclameblok wordt voor de zesde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren Calvé!, Oranginaaaaaaaaaa, Goedemorgen Drinkontbijt van Campina, DATZO en Centraal Beheer Achmea.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie over De Coen en Sander Show is te vinden op coenensandershow.nl. De radiovrienden zijn ook te volgen op Facebook of Twitter.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl.