09
september
2014
|
16:23
Europe/Amsterdam

COEN EN SANDER STARTEN ZOEKTOCHT NAAR SCHAAMNAAM 2014

WELKE SCHAAMNAAM TREEDT IN DE VOETSPOREN VAN TILL BAL, HENDY KEPPY, FOKJE MODDER EN LOUWE PRUIM?

Je zal maar Joska Bouter of Hendy Keppy heten. Hoe kunnen ouders hun kind Cock Blokker, Fokje Modder of Louwe Pruim noemen? En kun je je voorstellen dat I.C. Notting oogarts is geworden? Till Bal ging er vorig jaar met de twijfelachtige Schaamnaam-titel vandoor. BNN-dj’s Coen en Sander zoeken dit jaar met meer energie dan ooit naar dé Schaamnaam van Nederland. Na zes succesvolle edities lijkt de bron niet onuitputtelijk, dus alle hulp is welkom bij deze zoektocht! Via coenensandershow.bnn.nl kunnen luisteraars hun nominaties voor De Schaamnaam van 2014 inzenden. De genomineerde Schaamnamen staan vanaf 22 september op de site en op maandag 29 september wordt de twijfelachtige winnaar vanaf 16.00 uur bekend gemaakt in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

De twee 3FM dj’s kijken al maanden uit naar de zevende editie van de Schaamnaam-zoektocht. Maar realistisch als de twee zijn, zou het wel eens de laatste editie van hun favoriete zoektocht kunnen worden. Coen: “Het kan toch niet oneindig blijven duren? Ooit moeten deze vreemde namen op zijn.” Sander: “Wij dagen heel Nederland uit! Heb of ken jij een Schaamnaam? Laat het ons weten! Laat de Schaamnaam niet vergaan!” Welke Schaamnamen zijn er nog over? En overtreffen ze hun voorgangers Stanley Messie en Wil-Jannie Mostert-Uit de fles? Voorwaarde voor deelname is dat de naam natuurlijk wel echt moet zijn.

De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie is te vinden op coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.

Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 035-6555321, marloes.van.grotel@bnnvara.nl