22
mei
2013
|
17:04
Europe/Amsterdam

COEN EN SANDER OP ZOEK NAAR BESTE BOYBANDLIEDJE OOIT

MAINSTREET ZANGER NILS KALLER OPENT STEMBUSSEN BOYBAND TOP 17

Massahysterie in Nederland: de boybands zijn helemaal terug! Met duizenden gillende fans voor boyband-nieuwkomers One Direction en Nederlands trots MainStreet. Maar ook Take That is herenigd en de Backstreet Boys touren weer volop. Geen betere reden voor BNN-dj’s Coen en Sander om voor de tweede keer op zoek te gaan naar de 17 beste boyband-liedjes ooit. Waar in 2011 de boybands nog werden geëerd als uitstervend ras en in 2012 de radiovrienden op zoek gingen naar de beste meidengroep aller tijden is het dit jaar weer tijd voor strakke moves, sexy blikken en veel gillende meiden. Luisteraars kunnen vanaf woensdag 22 mei hun favoriete nummers kiezen op coenensandershow.nl. De Boyband Top 17 is op vrijdag 31 mei te horen in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

Alle jongens van toen, aangevuld met de nieuwe generatie komen voorbij: One Direction, MainStreet, Backstreet Boys, Take That, 5ive en East 17. Coen en Sander zijn blij dat de boybands weer terug zijn. Coen: "Sinds wij twee jaar geleden de boyband-liedjes weer omarmden is het snel gegaan met de populariteit van het genre!" Sander: "Eindelijk komen we uit de kast. Al is De Kast weer geen boyband" Nils Käller, zanger MainStreet: "Wij vinden het te gek dat MainStreet nu ook in de stemlijst staat voor de Boyband Top 17 van Coen en Sander! Heel vet om tussen alle grote boybands, zoals Take That en Backstreet Boys, te staan!"

Op coenensandershow.nl kunnen de luisteraars hun vijf favoriete nummers kiezen. De populairste songs belanden in de Boyband Top 17. In 2011 waren de Backstreet Boys met 'Everybody' de grote winnaars en vorig jaar verkozen de luisteraars de Spice Girls' 'Wannabe' tot meest populaire meidengroep ooit. De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Marloes van Grotel, 0356555321, marloes.van.grotel@bnn.nl