Hilversum,
30
januari
2019
|
17:04
Europe/Amsterdam

'CLUB HUB' TERUG MET GLOEDNIEUWE AFLEVERINGEN OP MAANDAG, WOENSDAG EN VRIJDAG

EMMA WORTELBOER, QUINTY MISIEDJAN EN CESAR MAJORANA ONTVANGEN TALENTEN, INFLUENCERS EN ARTIESTEN IN NIEUWE STUDIO

Het online programma Club Hub trapt af met een gloednieuw seizoen in een nieuw en fris decor. Vanaf nu kan je iedere maandag, woensdag en vrijdag smullen van een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Club Hub. Presentatoren Emma Wortelboer, Quinty Misiedjan en Cesar Majorana ontvangen de grootste aanstormende talenten, influencers, YouTubers en artiesten in de studio en bespreken in elke aflevering de heetste actuele onderwerpen, maatschappelijke thema’s, inspirerende verhalen en nieuwste muziek. Iedere maandag en vrijdag leggen de presentatoren hun gasten in Club Hub het vuur aan de schenen in het 'Biechthok', waarin zij de meest brandende vragen moeten beantwoorden. Iedere woensdag worden in 'Spotlight' nieuwe talenten in de schijnwerpers gezet. O.a. DJ Wef, Alex (Temptation Island), Brody (Ex On The Beach Double Dutch), Shay Kreuger (DJ NPO Radio 2), YouTuber Petrus, rapper Ginger (The Voice of Holland), dancehall artiest Kalibwoy, rapper Scarface, Kid De Blitz en Maradonnie komen voorbij in het nieuwe seizoen.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 17.00 uur een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van Club Hub! Volg @clubhubtv ook op Instagram voor exclusief materiaal en behind-the-scene video's.

In de eerste aflevering zijn oprichters van het merk Banlieue, Richard Lopes Mendes en Sinan Karacate, in de studio te gast bij Quinty. Tijdens hun studietijd richtten ze in Rotterdam hun eigen kledingmerk op. Inmiddels dragen veel jonge mensen en bekende rappers als Frenna en Broederliefde hun streetwear. De ondernemers vertellen hun verhaal over de weg naar hun succes. Ook Tavi Castro komt langs. Hij is de oprichter van Body Engineers, dat uitgegroeid is tot een enorm fitness merk. Hij is daarnaast bodybuilder en DJ en heeft een following van ruim 2.6 miljoen mensen op Instagram. Hoe heeft hij het zo ver weten te schoppen? Tavi legt het uit.

Bekijk de eerste aflevering HIER!