Hilversum,
25
augustus
2017
|
11:30
Europe/Amsterdam

CLUB HUB NIEUWE, DAGELIJKSE, ONLINE LIVESHOW MET LEKKERSTE HAP-SLIK-WEG CONTENT VAN HELE NPO

MET IN DE EERSTE WEEK REALITYSTER DONNIE ROELVINK, TREITERVLOGGER ISMAIL ILGUN EN MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND NOCHTLI PERALTA ALVAREZ

Liefde, muziek, gamen, reizen, lifestyle, nieuws en alles eromheen. Er is geen onderwerp dat niet wordt getackeld in de nieuwe, dagelijkse liveshow Club Hub. Met een grote nadruk op de nieuwste, beste en lekkerste hap-slik-weg-content van niet alleen de hele NPO, maar de hele wereld. Club Hub is een project van alle publieke omroepen. Er zijn presentatoren en content van alle omroepen te zien, maar het wordt gemaakt vanuit BNNVARA. Gwen van Poorten, Emma Wortelboer, Joram Kaat, Cesar Majorana en Quinty Misiedjan behandelen elke dag het nieuws op geheel eigen manier. Met behulp van telkens een andere gast. In de eerste week komen onder anderen Donnie Roelvink, Ismail Ilgun en Nochtli Peralta Alvarez langs. Club Hub is een platform waar jong talent en experimenteren centraal staan. Jonge mensen maken nieuwe dingen. En dat gaat niet altijd volgens het boekje. Dit ga je zien en voelen in het programma. Het evolueert waar je bijstaat. Club Hub is vanaf maandag 28 augustus iedere dag te zien vanaf 16.00 uur op YouTube.com/101tv, npo3.nl/clubhub en 101.tv.

Emma Wortelboer heeft er zin in: “Club Hub is het uurtje chaos dat je nodig hebt om de dag door te komen. Je kan ervoor kiezen om huiswerk te gaan doen. Maar ik zou ervoor kiezen om Club Hub te kijken. Het is namelijk elke dag live en wordt awesome!” Gwen van Poorten sluit zich hierbij aan: “Ik heb ontzettend veel zin om live te spelen in het decor van Club Hub. Het is een van de tofste dingen die ik tot nu toe heb mogen doen. We zijn actueel, we hebben de leukste gasten, we gaan rellen en we gaan het hele internet gek maken!”

Club Hub gaat verder dan alleen uitzenden. Interactie met de kijker is een belangrijk onderdeel van het programma. En niet alleen kijkers. Ook streamers, chatters, gamers… Iedereen dus eigenlijk. Club Hub is een plek waar alles samenkomt. Het vindt parallel plaats op verschillende platformen, voor ieder wat wils, met volle inspraak van de kijkers. Vijf dagen per week is alles te zien wat op dat moment boeiend is. Jonna Fraser met een gospelkoor bij DWDD? Hebben we. De hysterie in Amerika rondom de nieuwe Call of Duty? Hebben we. Een kat die schrikt van een duif? Hebben we ook. Na Club Hub ben je weer helemaal up-to-date over alles dat trending is.