Hilversum,
16
september
2019
|
17:15
Europe/Amsterdam

CESAR MAJORANA INTERVIEWT BESTSELLERAUTEURS IN 5-DELIGE WEBSERIE LIT!

Saskia Noort, Connie Palmen, Pepijn Lanen, Mano Bouzamour en Johan Fretz vertellen over boeken en het schrijverschap

Speciaal voor de Boekenweek voor Jongeren van 20 t/m 29 september maakt BNNVARA op NPO3.nl het programma LIT! Presentator Cesar Majorana gaat in gesprek met bestsellerauteurs Saskia Noort, Connie Palmen, Pepijn Lanen Mano Bouzamour en Johan Fretz over vragen die leven bij jongeren over boeken én het schrijverschap. Kun je geld verdienen als schrijver? Moet je daarvoor naar school? Hebben schrijvers ook groupies?

Ken je je eigen boek nog?In de nieuwe rubriek, 'Ken je je eigen boek nog?', test Cesar de kennis van de bekende schrijvers over hun eigen boeken. Hoe heet de moeder van die ene hoofdpersoon ook alweer? Weten ze alles nog? Scoren ze een voldoende? Bekende Nederlanders als cabaretier Soundos El Ahmadi, presentator Emma Wortelboer en zangeres Merol delen hun boekentips.

Cesar Majorana: "Alles wat stom is aan lezen op school is leuk aan dit programma. Hier vragen we schrijvers wat ze verdienen met een roman & leren we tussendoor alles over de boekenwereld en het literaire leven. Ik had nooit verwacht dat alle grote schrijvers die ik vroeg om mee te doen ja zouden zeggen. Ik heb er heel veel zin in!"

LIT! is van 23 tot en met 27 september iedere dag om 13.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.nl


Communicatieadviseur BNNVARA / Marloes Groen, Marloes.Groen@bnnvara.nl, 088-6766785.