02
oktober
2013
|
15:43
Europe/Amsterdam

CAST VAN NIEUWE BNN-SERIE STARTUP BEKEND

DAGELIJKSE SERIE ZET IN OP JONGE TALENTVOLLE ACTEURS

De cast van de gloednieuwe dagelijkse BNN-serie StartUp is rond. Onder anderen Eva Laurenssen, Sanne Langelaar, Maurits Delchot en Joel de Tombe zullen een rol spelen in de serie. Bij de casting is volop ingezet op jong talent. Het is een gevarieerde club mensen uit de wereld van theater, televisie en film. De opnamen van de serie starten half oktober. In StartUp worden jonge ondernemers gevolgd die een leegstaand pand betrekken. Zij proberen allemaal hun droom te verwezenlijken: succesvol eigen baas zijn. Maar ook al zijn ze zelfstandig ondernemer, dromen waarmaken kunnen ze niet alleen. Het is een serie over vrienden en vijanden, liefde en jaloezie, successen en tegenslagen. Kortom, de ontdekkingsreis naar wie je bent en wat je met je leven wilt doen. StartUp is vanaf 6 januari 2014 iedere werkdag om 19.30 uur te zien bij BNN op 3.

Sarah Bannier
(Ik ook van jou en Divorce) speelt de rol van Sterre, een jonge vrouw die in het pand van haar vader gaat wonen en daar een minihotel en een koffiecafé begint. Zij verzamelt ambitieuze vrienden en bekenden om zich heen die ook bedrijfjes willen starten en daar goedkope werk- en soms ook woonruimte voor zoeken. De belangrijkste personages worden gespeeld door Sanne Langelaar (GTST, Verliefd op Ibiza de serie), Eva Laurenssen (Lieve Liza, Penoza en Soof), Mamoun Elyounousi (Coach, Pizza Maffia en Doodslag), Sophie Veldhuizen (musicals Soldaat van Oranje, Mary Poppins en Hij Gelooft in Mij), Serge Mensink (Vrijland, Feuten en Het Diner), Stephen Liebman (Hart tegen Hard en Van Gogh), Naomi van der Linden (Bagdad Café), Reinier Demeijer (Soldaat van Oranje de musical), Maurits Delchot (bekend als rapper Negativ en van de films Hoe Duur was de Suiker en Alleen maar nette mensen) en Joel de Tombe (S1ngle, De Bende van Oss en Hair de musical).

Kennard Bos
, creative producer van de serie, is erg blij met de castleden: “Voor deze eigentijdse serie is het geweldig om in één keer zoveel talent bij elkaar te kunnen zetten. Acteurs en actrices die bijna allemaal een opleiding aan de Toneelschool hebben afgerond en al de nodige ervaring hebben. Ik zie uit naar de komende maanden waarin deze castleden hun personages tot leven brengen en ze de serie écht een gezicht gaan geven”.

Meer informatie over deze nieuwe serie en de cast vind je op startup.bnn.nl.

De serie wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Endemol Nederland.


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-Nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Claudia Siebe, 0356555321, claudia.siebe@bnn.nl