11
september
2013
|
13:15
Europe/Amsterdam

CARLO BOSZHARD IN GAY SPECIAL SPUITEN EN SLIKKEN

Terwijl Rusland de homo’s het liefst zo ver mogelijk de kast in ziet kruipen, is dat voor Spuiten en Slikken juist de reden om het nieuwe seizoen af te trappen met Gaynight. In deze speciale uitzending, die helemaal in het teken staat van homoseksualiteit, aandacht voor homo-emancipatie en tolerantie. Nicolette Kluijver pakt in de studio de Sotsji-discussie op met Carlo Boszhard, die zich niet alleen voor het eerst uitspreekt over de achterlijke Russische praktijken, maar ook over de homotolerantie in Nederland. Want hoe goed doet Nederland het eigenlijk zelf? Is al die borstklopperij wel terecht of is de homofobie niet ver weg? Spuiten en Slikken onderzocht zelf met Tim Hofman hoe Nederland reageert op een ‘coming out’. Hoe 'bijzonder' wordt het nog gevonden, wat zijn de reacties? Hoe dit werd opgepakt zie je deze zondag 15 september om 22.15 uur bij BNN op 3.

“Als je als man in Rusland op straat een potje wil tongen met je vriend, eindig je in elkaar gebeukt in het ziekenhuis of je wordt opgepakt door de politie. Terwijl de Russische hoeren overuren draaien in het Kremlinen dat mag wel? Blijkbaar is de liefde tussen twee mannen of vrouwen nog niet zo geaccepteerd als we zouden willen! Tijd voor een wake-up call”, vindt ook Nicolette Kluijver.

Voor het allerlaatste seks- en drugsnieuws, informatie over de onderwerpen in de uitzending en fragmenten: spuitenenslikken.bnn.nl!


Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie
Claudia Siebe, 035-6555321, claudia.siebe@bnn.nl