Hilversum,
16
augustus
2023
|
14:19
Europe/Amsterdam

CABARETVOORSTELLINGEN PIETER DERKS EN THEO MAASSEN TE ZIEN BIJ BNNVARA

De komende weken kunnen cabaretliefhebbers hun hart ophalen met de cabaretvoorstellingen van Pieter Derks en Theo Maassen. De twee Nederlandse cabaretiers blijven hun publiek verrassen met hun scherpe humor en diepgaande reflectie. 

Pieter Derks: Uit het Niets
Zijn vorige voorstelling werd genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario vanwege zijn feilloze humoristische analyses en verbazing over de wereld. In de voorstelling ‘Uit het niets’ stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Simpel betekent echter niet saai. De komiek staat te trappelen om zijn verhalen, grappen en muzikale hoogtepuntjes met zijn publiek te delen. ‘Uit het Niets’ is op zaterdag 19 augustus te zien om 20:30 uur bij BNNVARA op NPO 1. Daarna zal de registratie ook te zien zijn op NPO Start.

Theo Maassen: Onbekend Terrein
Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen. Soms geeft dat de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen betreedt in zijn elfde one man show een terrein waar hij nog nooit geweest is. ‘Onbekend Terrein’ is op zaterdag 26 augustus te zien om 20:30 uur bij BNNVARA op NPO 1. Daarna zal de registratie ook te zien zijn op NPO Start.

Bekijk hieronder de trailer van ‘Uit het niets’:

download
Uit het niets trailer