14
januari
2016
|
14:09
Europe/Amsterdam

CABARETIER MARTIJN KONING EERSTE GAST IN NIEUW SEIZOEN SPUITEN EN SLIKKEN

MET BNN-PRESENTATOREN GERALDINE KEMPER, TIM HOFMAN, JAN VERSTEEGH, GWEN VAN POORTEN EN NATHAN DE VRIES

De winterslaap heeft lang genoeg geduurd en Nederland is wel weer toe aan wat Rock ’n roll. Dus volgende week start het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken. Presentatoren Tim Hofman en Geraldine Kemper ontvangen cabaretier Martijn Koning aan tafel om hem uit te horen over zijn spannendste slaapkamergeheimen en ervaringen op het gebied van drugs. Dit seizoen maakt Spuiten en Slikken zich opnieuw druk over het achterdeurbeleid. Het is alweer drie jaar geleden dat Tim met Tim’s Tuintje het wietbeleid onder de loep nam. We gaan door tot er wat veranderd! Het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken is vanaf dinsdag 19 januari om 22:00 uur te zien bij BNN op NPO3.

Nathan de Vries trapt af met een item in de buitenlucht. Hij gaat naar een cruisegebied, een plek waar voornamelijk mannen vluchtige seksuele contacten hebben. Hij is in trek; alle mannen daar willen hem. Gwen van Poorten onderzoekt welke fetisj het beste bij haar past en Jan Versteegh zien we weer terug bij de Stamtafel waar gezellig gekeuveld wordt over alle opmerkelijke seks en drugs-feiten.

Gasten dit seizoen zijn onder anderen: Maik de Boer (stijlmeester), Giel de Winter (Stuk.tv), Monica Geuze (YouTube-sensatie en DJ van Ronnie Flex) en Hef (Rapper). Naast het vertrouwde Schokkende Vragen is de rubriek Geil en Gaar nieuw dit jaar. In deze rubriek wordt haarfijn uitgelegd wat geil is en wat niet op het gebied van onder andere tongen, beffen en anale seks.

Voor het allerlaatste seks- en drugsnieuws, informatie over de onderwerpen in de uitzending en fragmenten: spuitenenslikken.bnn.nl.

Voor meer informatie of zichtkopie: BNN-VARA Communicatie
Marloes van Grotel, 088-6766803, Marloes.van.grotel@bnnvara.nl