21
april
2016
|
12:00
Europe/Amsterdam

BRIDGET MAASLAND TE GAST IN EERSTE AFLEVERING ALPACAS

Ze acteert als Darth Vader, wordt versierd met een prachtige serenade en wordt zonder pardon gebruikt als shotgun. Bridget Maasland improviseert er op los in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Alpacas, maandag 25 april om 21:55 uur bij BNN op NPO3.

In het nieuwe seizoen van de improvisatieshow worden de Alpacas iedere week bijgestaan door een bekende Nederlander. Hun verhalen vormen regelmatig het uitgangspunt voor hilarische improvisaties. Later in het seizoen zijn het Taeke Taekema, Soundos el Ahmadi, Tim Knol, Eva Koreman, Sofie van Enk en Niels Geusebroek die het aandurven om de Alpacas te versterken.

Comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday staan dit seizoen in de schijnwerpers en gaan iedere maandag los in maar liefst zeven shows. Sophie Hilbrand heeft ook dit seizoen de eer om de vijf mannen in het gareel te houden. Waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen, bepaalt Sophie samen met haar gast en het publiek.

Ga naar Alpacas.bnn.nl voor de eerste beelden van seizoen 2!

Voor meer informatie:

BNN-VARA Communicatie, Leonie Kruisinga 06-41259573
Leonie.kruisinga@bnnvara.nl