27
januari
2014
|
15:55
Europe/Amsterdam

BOBBI EDEN EN JOEY SPAAN TESTEN HUN IQ

ACHT BN’ERS VAN DE NATIONALE IQ TEST 2014 BEKEND

Wie zegt er dat soapies, realitysterren en pornoacteurs geen hersens hebben? Realityster Joey Spaan, glamourmodel Bobbi Eden, acteur Joël de Tombe en actrice Gaby Blaaser willen in De Nationale IQ Test 2014 het tegendeel bewijzen. Tv-persoonlijkheid Kelly van der Veer, presentator Willibrord Frequin, visagist Thijs Willekes en columnist/ advocaat Prem Radhakishun durven het aan hun IQ opnieuw te testen. Komt wijsheid met de jaren of vervliegt verstand met de tijd? De Nationale IQ Test 2014 wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers en Valerio Zeno en is woensdag 29 januari om 20.30 uur te zien bij BNN op Nederland 1.

Bobbi Eden: ‘Dit is natuurlijk de ultieme kans om te laten zien dat iemand die doet wat ik doe, niet per definitie een hersenloze fruitvlieg hoeft te zijn. Ik leg de lat hoog voor mezelf en ga vol vertrouwen de strijd aan met alle mede BN'ers. Ik heb mijn vlucht van Los Angeles naar New York afgelopen weekend gebruikt om online te oefenen. Ik ben er klaar voor!’ De vakken met vuilnismannen, beveiligers, blondjes, nagelstylisten en studenten krijgen net als Kelly, Willibrord, Thijs en Prem ook de kans zich te revancheren.

Natuurlijk kan ook iedereen thuis checken hoe slim hij of zij is. Via live.bnn.nl speel je De Nationale IQ Test op de avond zelf live mee! Je eindscore kan meteen boven je bed of je slingert ‘m de wereld in via Facebook en Twitter. Doe je het liever lekker oldskool met pen en papier dan kan dat natuurlijk ook. Wil je alvast even oefenen? Op iqtest.bnn.nl doe je de test wanneer het jou uitkomt!

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws? Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie. Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, marloes.van.grotel@bnn.nl