Hilversum,
05
juli
2019
|
09:54
Europe/Amsterdam

BNNVARA MAAKT DOCU OVER ONGRIJPBARE CABARETIER STEFANO KEIZERS

STEFANO GEEFT ZIJN HUISSLEUTEL AAN DOCUMENTAIREMAKERS OM 24/7 BIJ HEM BINNEN TE KUNNEN VALLEN

Wie is Stefano Keizers nu echt? Om die vraag goed te kunnen beantwoorden krijgen twee aanstormende, talentvolle makers van de BNNVARA Academy, Lavinia Aronson en Julian Kock, onbeperkt toegang tot het leven van de cabaretier. Keizers overhandigde het tweetal in Pauw zijn huissleutel om op ieder willekeurig moment bij hem binnen te kunnen vallen.

Stefano Keizers is het alter ego en pseudoniem van de Nederlandse cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit (1987). Keizers is naar eigen zeggen geboren in 1984 in Yaoundé in Kameroen, woonde in zijn jeugd in verschillende landen, was getrouwd met 'zeilmeisje' Laura Dekker en was directeur van een keramiekfabriek in China. Keizers won in 2016 de Wim Sonneveldprijs en stond een jaar later in het theater met zijn programma Erg heel. Momenteel werkt hij aan zijn tweede theatershow Sorry baby. In 2019 was hij te zien als presentator van Experimensen (VPRO) en als teamcaptain bij Van De Week (BNNVARA).

Lavinia Aronson en Julian Kock namen het afgelopen jaar deel aan de BNNVARA Academy, waarin jonge mediamakers worden opgeleid tot professionals.