Hilversum,
09
september
2020
|
11:55
Europe/Amsterdam

BNNVARA-DRAMASERIE DERTIGERS KRIJGT TWEEDE ÉN DERDE SEIZOEN

De succesvolle BNNVARA-dramaserie Dertigers krijgt een tweede én derde seizoen. De opnames van de nieuwe reeks staan gepland voor maart 2021. Het tweede seizoen van de dagelijkse serie Dertigers wordt in het najaar van 2021 uitgezonden. Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De afleveringen zijn op NPO Start en NPO Plus 5,3 miljoen keer gestreamd.

In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dertigersdilemma’s de revue. Na de heftige confrontaties en bekentenissen aan het slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn?

Alle acht vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Leonoor Koster, Eva Laurenssen, Jelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. Dertigers is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie. De dramaserie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Regie: Elzelien Peters en Allard Westenbrink.