28
februari
2013
|
15:44
Europe/Amsterdam

BNN'S GOLDEN OLDIES ROCKEN MET HANDSOME POETS

RUBEN NICOLAI MAAKT WARE ROCKERS VAN 70-PLUSSERS

De Golden Oldies van BNN-presentator Ruben Nicolai zijn lekker bezig. Afgelopen vrijdag wist Ruben de Nederlandse band Handsome Poets (Bekend van ‘Sky On Fire’ en 3FM Serious Talent Award 2011) te strikken voor een bezoek aan de koorleden. Onder begeleiding van dirigent Robin Brock (26) lieten onze 70-plussers de jonge honden van Handsome Poets zien hoe zij de hit ‘Sky On Fire’ brengen. De ruim dertig bejaarde Hagenezen repeteren zich suf voor het uitdagende en vreemde rock-repertoire om over een paar weken te knallen in Koninklijk Theater Carré. Ze duiken voor meer dan 100% in dit voor hun misschien wel laatste grote avontuur. Let op: De start van Golden Oldies is een week verlaat en start vanaf zaterdag 9 maart om 21:45 uur bij BNN op 1.

Zanger Handsome Poets Tim van Esch: ‘De Golden Oldies geven zoveel méér energie aan Sky on fire, en voegen veel toe. We zingen 'Let's start a fire, new kids coming into town' en zo voelde het ook! Heel inspirerend met zo'n enthousiaste groep samen te werken!’.

In Golden Oldies worden de nieuwe vriendschappen, onderlinge irritaties, intensieve repetities en alle andere hoogte- en dieptepunten van de koorleden gevolgd. Ruben is het hele traject aanwezig en probeert dit grootste avontuur tot een goed einde te brengen. Hij is het luisterend oor voor de koorleden, pept ze op als ze er doorheen zitten en regelt alles van begin tot eind. Lukt het deze 70-plussers het rock-repertoire uit te voeren en zijn ze fysiek in staat alle repetities en optredens vol te houden?

De kaartverkoop voor deze spectaculaire show is gestart. Kijk op goldenoldies.bnn.nl of Facebook voor meer informatie. Golden Oldies wordt in opdracht van BNN geproduceerd door BlazHoffski.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie?
Marloes van Grotel, tel: 035-6555321, Marloes.van.grotel@bnn.nl