22
augustus
2013
|
14:22
Europe/Amsterdam

BNN/3FM-RADIOTALENTEN LATEN VAN ZICH HOREN

NIEUWE 3FM-PROGRAMMA’S VOOR RÁMON VERKOEIJEN, LIEKE VELD EN SANDER HOOGENDOORN

Coen, Sander, Giel en Gerard wees gewaarschuwd! De jonge talenten van BNN/3FM zagen de poten onder jullie studiostoelen vandaan. Rámon Verkoeijen krijgt het eigen radioprogramma ‘Rámon, met een streepje op de A’ op de late zaterdagavond, Sander Hoogendoorn neemt de Freaknacht over van Giel Beelen en Lieke Veld gaat een extra nachtelijke uitzending van haar programma Lieke doen. Alle drie de dj’s komen van de 3FM DJ-school. Freaknacht hoor je vanaf 6 september iedere nacht van vrijdag op zaterdag tussen 01.00 tot 04.00 uur. ‘Rámon, met een streepje op de A’ is vanaf 14 september iedere zaterdag tussen 22.00 en 00.00 uur te horen. En Lieke is vanaf 3 september ook op dinsdagnacht van 01.00 tot 04.00 uur te horen bij BNN op 3FM.

In ‘Rámon, met een streepje op de A’ brengt Rámon een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. Rámon: ‘Het wordt ouderwets in pyjama en met nat gekamde haartjes voor de radio zitten. Wist je trouwens dat ik mijn lakschoenen ook nog eens op de maat kan bewegen?’ Naast ‘Rámon, met een streepje op de A’ is de BNN-dj ook iedere zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur te horen in Timur Open Radio.

In Freaknacht kan alles gebeuren. Geen playlist, geen vaste items, geen geplande interviews. Het is één grote speeltuin waarin Sander precies kan doen waar hij zin in heeft. Het 3FM-programma wordt live uitgezonden op Nederland 3. Sander: ‘Ik ben in de nacht begonnen op 3FM en ik vond het wel weer tijd om terug te gaan naar m’n roots! De Freaknacht is voor mij de ultieme uitdaging om mooie, spannende en vooruitstrevende radio en tv te maken.’ Naast Freaknacht blijft Sander gewoon iedere zaterdag en zondagochtend De CroisSanderShow presenteren. Slapen doet hij wel een andere keer.

Lieke is vanuit BNN University klaargestoomd voor het echte werk op 3FM. Sinds begin vorig jaar heeft ze iedere woensdagnacht van 01.00 tot 04.00 haar eigen programma Lieke, waarin ze luisteraars met veel muziek en verrassende gesprekken de nacht door helpt. Lieke: ‘Ik ben heel blij dat ik nog meer radio kan maken voor BNN op 3FM! Of zoals Neil Armstrong zou zeggen: "That's one small step for a woman, one giant leap for mankind."’


Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op Twitter!

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl