01
juni
2015
|
13:20
Europe/Amsterdam

BNN/3FM-DJ FRANK VAN DER LENDE GEEFT EEN KENNISMAKINGSFEESTJE

MAAR ‘WHO THE FUCK IS FRANK?’

Yes, hij is begonnen! Vanaf vandaag is Frank van der Lende tussen 16.00 en 18.00 uur de nieuwe man achter de microfoon bij BNN op NPO 3FM. En omdat nog niet iederéén Frank kent, heeft hij zojuist in zijn eerste radioshow meteen een kennismakingsfeestje aangekondigd. Frank, ook wel bekend als Hoitjes, wil zo snel mogelijk alle luisteraars ontmoeten, kussen en knuffelen. Zijn programma heet niet voor niets Frank<3! Alle luisteraars zijn vrijdag 5 juni tussen 16.00 en 18.00 uur welkom in de Stairway in Utrecht voor het kennismakingsfeest ‘Who the fuck is Frank?’, dat natuurlijk ook live te horen is bij BNN op 3FM.

Frank: ‘Het is heerlijk dat we zijn begonnen en helemaal fijn dat we meteen een feestje in het vooruitzicht hebben. Het dak zou er zomaar eens af kunnen gaan vrijdag. Met veel muziek natuurlijk, maar luisteraars mogen me ook alles vragen. Ja, alles. En ik beloof: ik geef eerlijk antwoord.’

Frank heeft zijn muzikale vrienden Sue The Night en Tim Knol & The Miseries uitgenodigd en staat tussen de optredens door zelf achter de knoppen. Voor de nu al hardcore Frank<3-fans is Tattoo Bob aanwezig om het logo van de show te zetten. Ben je erbij dan kun je na de uitzending de hele avond proosten, dansen of gewoon lekker slap lullen met Frank.

Frank<3 is elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te beluisteren bij BNN op NPO 3FM. Voor meer informatie over Frank<3 check je frank.bnn.nl of volg hem op Facebook of Twitter.

Voor meer informatie: Communicatie BNN-VARA.

Monique Rütter, 088-6766947, monique.rutter@bnnvara.nl