12
november
2012
|
09:20
Europe/Amsterdam

BNN ZOEKT DE ALLERSLECHTSTE ECHTGENOOT VAN NEDERLAND

WINNAAR NAAR PARADIJSELIJK OORD VOOR TWEEDE HUWELIJKSREIS

Is jouw echtgenoot een ontzettende workaholic, megajaloers, een extreme sloddervos, een geobsedeerde hobbyist of een Don Juan die met iedereen staat te flirten? Dan is BNN naar hem op zoek! In navolging van De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland gaat presentator Ruben Nicolai komend voorjaar op zoek naar De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland. Geen brokkenpiloten en snelheidsduivels dit keer, maar mannen die er volgens hun vrouw weinig van bakken in de relatie. In het BNN-programma nemen acht mannen het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze lang niet zo’n slechte kerel zijn als hun vrouw iedereen wil doen geloven. Vrouwen kunnen hun echtgenoot nu opgeven via echtgenoot.bnn.nl. Het programma is vanaf 3 april 2013 te zien bij BNN op Ned.1.

De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland heeft altijd hoofdpijn op het moment dat hij moeten presteren, controleert de sms’jes en Facebook van zijn partner, kan de verjaardag van zijn vrouw niet onthouden, speelt dag in dag uit met de modeltreintjes in zijn man cave, heeft te veel aandacht voor hitsige meiden in de kroeg of vindt dat het enige recht van zijn vrouw het aanrecht is. Ruben Nicolai: ‘Ik ben benieuwd hoe het met de gemiddelde echtgenoot is gesteld. Veel dramatischer dan de chauffeurs kan het niet worden!’

Onder begeleiding van een strenge maar rechtvaardige jury worden de mannen wekelijks getest. Ze worden blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige praktijksituaties om haarfijn te laten zien hoe ze als echtgenoot functioneren. Na acht weken gaat de allerslechtste echtgenoot er met de dubieuze titel vandoor. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord.

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
volg @omroepBNN op Twitter

Voor meer informatie: BNN Communicatie
Thijs Verheij, 035-6268913, thijs.verheij@bnn.nl