19
februari
2015
|
11:02
Europe/Amsterdam

BNN ZENDT BEYONCÉ & JAY Z ON THE RUN – LIVE IN PARIS UIT

UNIEKE BEELDEN VAN DE GETROUWDE SUPERSTERREN IN HUN EERSTE TOUR SAMEN

Twee van de beste performers van deze generatie, en tevens powerstel, hebben in de zomer van 2014 hun krachten samengebundeld in de On The Run Concertreeks. De reeks bestond uit negentien optredens in de VS en twee in Parijs, waar het ten slotte is verfilmd. In het 2,5 uur durende concert worden meer dan veertig liedjes uit de oeuvres van beide sterren opgevoerd. BNN is de eerste die de film, een HBO Concert Event geproduceerd door Black Dog Films, mag uitzenden in Nederland! Beyoncé & Jay Z On The Run – Live in Paris is zaterdag 28 februari 2015 te zien om 22.40 uur bij BNN op NPO3.

Ondanks dat het stel samen meerdere liedjes heeft uitgebracht en te gast is geweest in de tournees van elkaar, is dit de eerste keer dat de twee een hele show samen hebben gemaakt. Beyoncé heeft 17 Grammy’s op haar naam staan en Jay Z heeft er 19 in ontvangst mogen nemen. Op dit tournee bewijzen ze waarom zij aan de top staan!

De film is geregisseerd door Jonas Åkerlund, Grammy-winnaar voor beste clip, en is gefilmd door twintig camera’s die zorgvuldig verspreid waren door het hele stadion. Hij weet de strakke choreografieën, extravagante kostuums en de muzikaliteit van de twee en hun entourage goed te vangen. Bekende hits als Crazy In Love, Drunk In Love, Run The World (Girls), Tom Ford, Diva, Baby Boy, Pretty Hurts, Young Forever en Clique worden opgevoerd en er is een gastoptreden van Nicki Minaj. In deze registratie worden ook privé beelden getoond van het stel door de jaren heen; van het begin van hun relatie tot hun bruiloft in 2008 en hun dochter, Blue Ivy. Beyoncé & Jay Z On The RunLive in Paris is als eerste te zien bij BNN!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Rütter, Communicatie BNN-VARA. Tel: 035-6555321, monique.rutter@bnnvara.nl