01
juni
2015
|
13:16
Europe/Amsterdam

BNN SCOORT ALWEER EEN PROMINENT TIJDSTIP OP NPO 3FM


BNN VOORTAAN OOK DAGELIJKS TIJDENS DE LUNCH TE HOREN MET OPEN RADIO MET TIMUR EN RÁMON

Eindelijk is het officieel: weer heeft BNN een prominent tijdslot op NPO 3FM te pakken. BNN-dj’s Timur en Rámon zijn vanaf 1 augustus elke werkdag van 12.00 uur tot 14.00 uur te horen op NPO 3FM. De radiovrienden verruilen het weekend voor een vijfdaagse werkweek. BNN-collega Sander Hoogendoorn mag dankzij deze move in het weekend langer uitslapen dan hij gewend is. Hij neemt hun uren op zaterdag en zondag (12.00-14.00 uur) over en presenteert elke zaterdag het programma That’s Live (19.00-21.00 uur). Eerder werd al bekend dat Eva Koreman het team komt versterken (vrijdagavond met Giel Beelen, vrijdagnacht en zaterdagavond), timmert Harm den Besten als jonkie hard aan de weg (zaterdagnachttalent) en is Frank van der Lende vanaf vandaag te horen met zijn middagshow (16.00-18.00 uur). BNN is dus dé grote bespeler van NPO 3FM en bepaalt daarom voor een groot deel het geluid van de zender.

Tessel van der Lugt, hoofd Radio BNN-VARA: ‘Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opleiden van nieuw talent en het succesvol maken van de lopende programmering. Geweldig om te zien dat dat zijn vruchten afwerpt. Dat is fijn voor ons, maar vooral voor de luisteraar. Ik ben er heel trots op dat Timur en Rámon, Sander, Eva, Harm, Frank, Domien en natuurlijk Giel hun programma’s voor ons willen maken. Ze zijn met hun vrolijke en eigen geluid heel kenmerkend voor BNN en de VARA.'

Sinds 2009 zijn Timur Perlin en Rámon Verkoeijen in het weekend te horen op NPO 3FM. Prime time in de middag zet het duo in het programma Open Radio de zender wagenwijd open voor de luisteraars. Iedereen kent het programma van het legendarische Mama Appelsap, waarbij Nederlandse boodschappen verborgen blijken te zitten in anderstalige liedjes. Samen met radiovriend Sander Lantinga knapte Rámon eind 2010 kutklusjes op om geld in te zamelen voor Serious Request: Tik ‘m aan ouwe! In 2011 kregen De Klusjesmannen hun eigen tv-programma en werd Rámon genomineerd voor de Televizier Talent Award. Sander Hoogendoorn mag zich sinds 2011 BNN’er noemen. Hij presenteert sinds 2012 in het weekend het ochtendprogramma De CroisSanderShow. In 2011 won hij de Marconi Award en de Volkskrant riep hem eind 2014 uit tot radiotalent van het jaar.


Voor meer informatie: BNN-VARA Communicatie
Thijs Verheij, 06-14276423, thijs.verheij@bnnvara.nl